Isabellaträff

Detta meddelande finns på vårt forum och jag har skickat ut det som mail, om du INTE fått mail om detta och vill ha mail om div. Isabella issues så maila mig om det bosse@isabellaisjakt.se jag kanske har missat just dig i min mail lista.

Hej Isabellaseglare!

Vi i Svenska Isabellaföreningen har funderingar på att anordna ngt jippo framöver, vi har kollat upp diverse boende i närheten av Södra Björkfjärden. Det finns en liten stugby som ägs av If Metall Astrazeneca som heter  Axvikens fritidsförening  http://www.axviken.se/ det finns ganska många sovplatser tillhanda. Detta charmanta ställe ligger väldigt nära vår depå vid varvet och har det mesta man kan önska sig.    Jag vill med detta utskick göra en förfrågan om det finns intresse att boka några stugor för en träff, enl uppgift skall detta inte vara ngt problem men jag har i skrivandets stund ej fått ngn kontakt med ansvarig person trots mail och ett 15 tal samtal. Men frågan är ,,,, skulle DU vara intresserad av ett möte, på deras hemsida finns prisuppgifter på husen. men räkna med ca 300:-/skalle en helg i boendekostnad. Matfrågan kan vi återkomma till om detta är genomförbart, liksom datum för träffen. Vi hade ju ganska trevligt vid Julita för några år sedan.  Du behöver varken vara medlem i föreningen eller vara licensierad för att delta, ALLA är välkomna.

Anledningen till detta är att många har gjort förfrågningar om en sammankomst och vi har sökt med ”ljus och lyckta” för att hitta ett lämpligt ställe och nu tycker vi att vi har det ”ultimata” isseglingsstället i 08 området. Kanske lite överdrivet, men efter att vi varit där och sett det så är det bara ahhhhh. Kan sen Kung Bore ordna kalasis så kommer detta bli ditt livs (nja) toppevent.

Mvh Bosse Lasse Olle