Boende

Hej!

 

Som vi tidigare nämnt så planerar vi ett Isabellamöte vid Sandviken i vinter, isen på S Björkfjärden har inte lagt sig än så vi får avvakta ett tag till.
Vi får hyra stugorna som AZ:s metallklubb disponerar vid Axviken, någon km från varvet i Sandviken, man kan hyra hela byn eller enbart en stuga för den som vill stanna över en helg och har långt att åka.
Priserna är från 1400:- för fyrbäddsstuga, dvs 350:-/person.

Kolla deras hemsida http://www.axviken.se/news_1.html

Boka på hemsidan eller så kan jag boka om ni vill, frågor kan ställas till Marja Lindholm  08 55250226.

Om Kung Bore vill så planerar Svenska Isabellaföreningen att boka HELA byn ngn helg i slutet på feb eller ngn helg i mars, i samband med detta skall vi ordna ett Isabella race. Ingen tävling i form av fleetrace dar alla startar samtidigt utan ett race där var och en startar för sig, seglar en bana 2 gånger och där tids skillnaden mellan dessa blir utslagsgivande, dvs den som har MINST tidskillnad vinner. Då spelar det ingen roll vem som seglar snabbast, du tävlar ju sas med dig själv!
Inga licenser eller djupa kunskaper om väjningsregler är nödvändiga. ALLA kan delta, priser till dom tre första samt ett jättefint pris (segel) som kommer att utlottas bland samtliga deltagare.

Mer om detta senare, nu vankas segling på Måsnaren till helgen, isen skall mätas i morgon fredag 17/1 och rapport kommer om isläget.

Svenska Isabellaföreningen
Bosse